• Продукти за отслабване информация

  Продукти за отслабване

  Продукти за отслабване – хапчета и плодови желета, потискащи апетита, действащи диуретично и детоксикиращо. Нашите формули за сваляне на излишните килограми водят до бръзо отслабване и задържане на желаното тегло. Освен това допринасят за подобряване на цялостния жизнен статус, като по този начин Вие сте по-жизнени, енергнични и мотивирани, докато формулата активно изгаря натрупаните мазнини.

  Оригинални продукти за отслабване – директен внос

  Нашите продукти за отслабване са с директен внос от производствените цехове по света. Това ни дава възможност да поддържаме конкурентни цени на най-добрите препарати за отслабване. Изберете подходящия продукт за Вас след консултация с наш експерт. За максимални резултати следвайте инструкциите за прием и спазване на хранителен и спортен режим.

  Видове продукти за сваляне на килограмите

  През последните години, продуктите за намаляване на теглото станаха изключително популярни. На пазара вече има огромен брой, различни продукти с такава цел. Дистрибуторите ги маркетират активно за да привлекат клиенти. Наистина голяма част от тях са много ефективни. Все пак съобразно конкретния случай и организъм, различните продукти съдържат различни съставки и имат различно действие и ефект. Ето защо е препоръчително да споделите с нас Вашия случай, за да Ви предложим правилното решение за сваляне на килограми. Това, съчетано с умерен спорт и контролирано хранене ще даде уникален ефект за Вас.

  Продукти за отлабване без йо-йо ефект

  Здравословно отслабване – знаем ли какво стои под този термин? Специалистите по хранене и диетолозите обясняват: това е процес, при който се цели намаляване на теглото и по-конкретно премахване на подкожните мазнини, без това да влияе негативно на здравето и тонуса на човек. В наши дни хората, обсебени от идеята за бързо отслабване, предприемат драстични диети с цел едва ли не мигновенно сваляне на килограмите. Това се прави без ясна визия за дългосрочното здраволсовно състояние на човека. Действително, една рестриктивна диета може да доведе за кратко време до бърза загуба на тегло, което си е успех в краткосрочен план.Но ако се продължи така за повече от 2-3 седмици, това може да доведе до здравословни проблеми. Ето защо всяка диета, съчетана с подобни продукти, трябва да бъде съгласувана със специалист-диетолог.

  Съвети при прием

  Независимо дали взимате продукт за детоксикиране или отслабване, е важно да спазвате режим на хранене и прием на течности.

  Ако правите тези 3 задължителни неща, Вие ще подпомогнете действието на продуктите за отслабване, които приемате:

  1. Намалете приема на въглехидрати. Знаем, че въглехидратите и в частност глюкозата, са основния енергиен източник за организма. Тялото ни има способността да складира глюкозата под формата на гликоген, в мускулите и в черния дроб и да я използва при недостатъчен прием на въглехидрати. При намаляване на приемът на въглехидрати от храната, организмът автоматично започва да използва запасите и в последствие се насочва към друг източник на енергия. За Ваша радост това ще са подкожните мазнини.

  2. Увеличете приема на вода поне двойно. Това понякога е трудна задача, но всъщност е ключово за здравословното отслабване и детоксикиране. Повечето изпита вода ще помогне на организма Ви да елиминира отпадъчните вещества и токсините, както и ще засили процесите по изгаряне на мазнини. Старайте се в периодите, в които искате да свалите бързо мазнини, да консумирате поне три литра вода на ден. Вместо вода можете да пиете и чай или прясно изцеден плодов сок. Увеличеният прием на вода е задължителен, ако приемате от тези продукти.

  3. Откажете се от газираните и подсладени напитки. Ако наистина искате бързо да се избавите от подкожните мазнини, задължително прекратете употребата на газирани и подсладени напитки като пепси, кола, фанта, спрайт и т.н. Отново заменете ги с вода или билков (плодов) чай. Така също ще ограничите постъплението на захари и въглехидрати.

  Разгледайте нашите оферти в онлайн каталога ни. В случай, че не можете да се ориентирате кой продукт е подходящ за Вашия случай, то не се колебайте да ни потърсите на директния телефон. Там нашите консултанти ще Ви посъветват и ще Ви дадат професионалното си мнение.

  Харесайте нашата Facebook фен страница! На нея ще можете да научавате полезни неща за здравословния начин на живот, както и за промоции на наши продукти за отлабване. Посете и нашия Блог със статии. В него ще откриете всичко нужно за процеса на отслабване и как можете да си помогнете сами и да се отървете от подкожните мазнини.